15,6 inch laptophoezen

Pas vorig jaar, toen mijn vaste computer crashte, stapte ik over op een laptop. Want heel mijn digitale hebben en houwen staat nu op één apparaat; van mijn documenten voor werk en privé tot verhalen, brieven, contacten, foto’s en filmpjes. Ik had een 15,6 inch laptophoes nodig waar het allemaal in paste, maar dat was een behoorlijk slap tasje. En dus hield ik iedere keer mijn hart vast als ik over een hobbel of drempel fietste. Allemaal schokken voor mijn kostbare laptop!

Hoge kwaliteit laptophoezen

De 15,6 inch laptophoezen met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.

Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptop sleeves. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten.

laptophoes van Sleevy

Bent u ook zo enthousiast geworden van alle leuke Sleevy 15,6 inch laptophoezen die er in de webshop te vinden zijn. Bekijk dan eens rustig alle designs die op dit moment aangeboden worden. Onze designs worden constant aangevuld met nieuwe, creatieve opties. Wanneer u besluit een laptophoes of laptopsleeve te kopen, kijk dan altijd even naar de lengte en breedte van uw laptop. Het diagonaal kan soms net een verkeerde inch-maat geven, er moet namelijk worden uitgegaan van het scherm inch-maat. Een laptop wordt in de winkel ook benoemd op basis van het scherm en niet de totale diagonaal.