Muismatten met leuke designs

Muismat moederbord design is een fijne muismat met een prachtig design van het merk Sleevy. Het neopreen materiaal met een antislip onderkant zorgt ervoor dat u comfortabel met uw muis kunt bewegen zonder dat de muismat verschuift. De toplaag bevat niet alleen het leuke design maar zorgt er ook voor dat u de muis soepel en met precisie kunt bewegen. Vanwege de hoge kwaliteit is deze muismat ook als gamingmat te gebruiken.

Muismatten met de leukste designs

Het oog wil ook wat en wanneer u uw computer in het zicht heeft staan wilt u hoogstwaarschijnlijk een muismat die past bij uw interieurstijl. Een eenvoudige zwart gekleurde variant schaft u al aan voor een paar euro. Ditzelfde geldt voor de kleur grijs. Dit zijn stoffen matten met een afmeting van 22 x 25 x 0,3 centimeter en geschikt voor alle optische muizen. Het vormt aan de ene kant een bescherming voor bijvoorbeeld je bureau, terwijl het aan de andere kant beweging van de muis een stuk makkelijker maakt. Niet elke ondergrond is namelijk geschikt om een muis vrij op te bewegen. Zeker de ongelijke bureaus of tafels zijn hier zeer ongeschikt voor. Voor het optimale gebruik van een muis voor bijvoorbeeld werk, studie of gaming, doe je er goed aan om een bijbehorende mat aan te schaffen.

Muismat online kopen

Bij Sleevy.nl helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling?