Online moderne schilderijen

De moderne schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Handarbeid geeft een moderne schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. De zijkanten van het moderne schilderij zijn ook geschilderd, hierbij gaat het normaliter om één kleur die meestal afkomstig is van een hoofdkleur in het moderne schilderij. De kunstschilder beslist welke kleur het beste op de zijkanten past. Door één kleur te kiezen blijft het originele design van het schilderij in tact en sluit het schilderij hierdoor rustig aan op de muur.Het schilderij is gespannen op een houten kwaliteitsframe en wordt geleverd met de nodige ophangaccessoires om het schilderij aan de muur te hangen.

Het merk Artello staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit.  Handgeschilderde moderne schilderijen van hoogstaande schilderskwaliteit zijn vaak ontoereikend vanwege de hoge prijzen. Graag brengen wij hier verandering in door met jonge talentvolle kunstenaars te werken.  Alle Artello schilderijen zijn handgeschilderd door talentvolle kunstenaars, hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.

Modern schilderij bomen Artello schilderij

Bent u op zoek naar mooie en kleurrijke schilderijen? Dan hoef u niet verder te zoeken. Bij Galerie Artello.nl hebben wij een ruime keuze aan schilderijen voor iedere smaak, tegen prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. De passie van artello.nl is om uw favoriete plaats te zijn voor het aanschaffen van kunst voor uw woning. Wij realiseren deze passie door een groot en gevarieerd aanbod aan te bieden tegen lage prijzen.